1 2 3 aan tafel 1 2 3 aan tafel
1 2 3 aan tafel
1 2 3 aan tafel
1 2 3 aan tafel
Gezond tafelen

Lekker en gezond aan tafel

Aardappelbootjes op de rode zee – 30 min.

Voor 2 bootjes: 2 grote vastkokende aardappelen / 2 laurierblaadjes / provençaalse kruiden / 500 g veenbessen / 2 geitenkaasjes

Schil de aardappelen en kook ze samen met laurier en provençaalse kruiden gaar. Laat ze afkoelen. Maak een gleufje in elke aardappel en zet er een blaadje laurier in als zeil. Verwarm de veenbessen en bak de geitenkaasjes. Leg op elk bord een aardappelbootje met daarrond veenbessen (de rode zee) en een geitenkaasje (een rots).

1 2 3 aan tafel Kleine chefs kunnen:
  • voorzichtig een gleufje in de aardappel maken en er een laurierblaadje in zetten
  • het bord versieren

1 2 3 aan tafel

Terug naar boven
1 2 3 aan tafel
1 2 3 aan tafel 1 2 3 aan tafel 1 2 3 aan tafel
1 2 3  aan tafel