1 2 3 aan tafel 1 2 3 aan tafel
1 2 3 aan tafel
1 2 3 aan tafel
1 2 3 aan tafel
Tussendoortjes

"Coole" melktussendoortjes ... en fruitige tussendoortjes ...

Champignons met versierde buikjes 15 min.

Voor 4 personen: 250 g champignons / een doosje kruidenkaas / 75 g rozijnen / een paar pijpjes bieslook

 

Borstel de champignons schoon. Breek voorzichtig de steeltjes van de champignons, hak de steeltjes fijn en meng ze met de kruidenkaas en het grootste deel van de rozijnen. Hou genoeg rozijnen over voor de versiering. Vul de champignons met het mengsel en versier naar hartelust. Maak bijvoorbeeld met 2 rozijnen een paar ogen en met een stukje bieslook een mond. Smullen maar!

1 2 3 aan tafel Kleine chefs kunnen:
  • de fijngesneden champignonsteeltjes mengen met de kruidenkaas
  • de champignons vullen en versieren

1 2 3 aan tafel

Terug naar boven
1 2 3 aan tafel
1 2 3 aan tafel 1 2 3 aan tafel 1 2 3 aan tafel
1 2 3  aan tafel