1 2 3 aan tafel 1 2 3 aan tafel
1 2 3 aan tafel
1 2 3 aan tafel
1 2 3 aan tafel
Lunchen

Lunch gezond, de week rond ...

Croque-wok – 40 min.

Voor 4 personen: 400 g gemengde groenten naar keuze (bv. broccoli, wortel, selder, prei, courgette, tomaat, erwtjes, …) / 1 snede kaas / 1 eetlepel olijfolie of bereidingsvet / 140 g tomatenconcentraat / 8 sneden bruin brood / smeervet

Verwarm de wok samen met 1 eetlepel olijfolie of bereidingsvet. Voeg de gewassen en gesneden groenten toe zodra de olie heet is of het bereidingsvet voldoende gesmolten is. Roerbak de groenten beetgaar. Voeg de tomatenpuree toe en laat het geheel nog even doorpruttelen. Indien de saus nog te dun is, kan je een beetje maïzena of bloem toevoegen. Neem een snede brood en smeer een kant in met een beetje smeervet. Beleg de andere kant met de saus. Leg er vervolgens een snede kaas bovenop. Besmeer de tweede snede brood met een beetje smeervet. Sluit de boterham met de tweede snede brood met de besmeerde kant naar boven. Bak de croque-wok mooi bruin in de grill of in het croque-monsieurijzer.

1 2 3 aan tafel

Kleine chefs kunnen de boterham beleggen.


1 2 3 aan tafel

Terug naar boven
1 2 3 aan tafel
1 2 3 aan tafel 1 2 3 aan tafel 1 2 3 aan tafel
1 2 3  aan tafel