1 2 3 aan tafel 1 2 3 aan tafel
1 2 3 aan tafel
1 2 3 aan tafel
1 2 3 aan tafel
Lunchen

Lunch gezond, de week rond ...

Krik-krak boterham - 20 min.

Voor 2 boterhammen: 4 vierkante sneetjes brood / 2 plakken kaas of 125 g mozzarella / een plakje salami / een plakje ham / komkommer in schijfjes / smeer- en bereidingsvet / een handvol gemengde sla / mayonaise of yoghurtdressing

Beleg 1 sneetje brood met salami en 1 met ham. Dek af met kaas en enkele schijfjes komkommer. Leg daarbovenop telkens een sneetje brood. Besmeer de boterhammen langs de twee buitenzijden met een mespuntje smeervet. Verwarm een beetje bereidingsvet in een pan (of gebruik een pan met antikleeflaag). Bak de boterhammen goudbruin. Snij ze diagonaal door in twee driehoekjes. Schik een driehoekje met salami en eentje met ham op een bord met wat gemengde sla en een beetje mayonaise of yoghurtdressing. Dien warm op.

1 2 3 aan tafel Kleine chefs kunnen:
  • de boterhammen beleggen
  • de bordjes schikken

1 2 3 aan tafel

Terug naar boven
1 2 3 aan tafel
1 2 3 aan tafel 1 2 3 aan tafel 1 2 3 aan tafel
1 2 3  aan tafel