1 2 3 aan tafel 1 2 3 aan tafel
1 2 3 aan tafel
1 2 3 aan tafel
1 2 3 aan tafel
Lunchen

Lunch gezond, de week rond ...

Toast van de kapitein - 20 min.

Voor 2 toasten: 2 sneetjes bruin brood / 100 g verse kaas / 50 g zure room / 50 g gepelde garnalen / 100 g fijne groene boontjes / een handvol gesneden ijsbergsla / enkele radijsjes

Laat de schoongemaakte groene boontjes ongeveer 10 minuten koken. Op die manier zijn ze nog lekker knapperig. Laat ze afkoelen. Toast het brood lichtjes. Roer de verse kaas en de zure room samen los in een kom. Meng de gesneden sla en de helft van de garnalen met de kaas. Besmeer de toasten met het kaas-garnalenmengsel. Snij de radijsjes in schijfjes of partjes. Ze kunnen nu mee aan boord, samen met de boontjes en de rest van de garnalen.

1 2 3 aan tafel Kleine chefs kunnen:
  • de kaas, de room en de garnalen mengen
  • de toasten versieren

1 2 3 aan tafel

Terug naar boven
1 2 3 aan tafel
1 2 3 aan tafel 1 2 3 aan tafel 1 2 3 aan tafel
1 2 3  aan tafel